Hesabını sil
Hesabını buradan ya da firma ve müşteri uygulamalarında Hesap → Hesabımı sil adımından silebilirsin.
Neler silinir?
- Adın, telefon numaran, e-posta adresin ve şifren
- Google ya da Apple hesabı bağlantın ve telefonlarındaki bildirim kayıtları
- Talep fotoğraf ve videoların, firma belgeleri ve tanıtım fotoğrafları
- Mesajlarının ve yorumlarının metni
- Açık taleplerin iptal edilir; firmaysan bekleyen tekliflerin geri çekilir ve firman listelerden kalkar
Neler saklanır?
Karşı tarafın kayıtları bozulmasın diye, adın olmadan talep, teklif ve iş geçmişi ile verdiğin puan kalır. Fatura ve ödeme gibi kanunen saklamamız gereken kayıtlar yasal süre boyunca saklanır. Silme geri alınamaz.
Planlanmış bir taşıma işin varsa hesabın, iş tamamlandıktan ya da iptal edildikten sonra silinebilir.
Hesabını silmek için önce giriş yap.
Giriş yapHesabına giremiyorsan kayıtlı e-posta adresinden kvkk@evdenevenakliyat.app adresine yazabilirsin.
